Menu

Nieuws

Open Dag Hoogezand Zappemeer

Zondagavond aanstaande 27 september is er een open avond in de Gemeente Gods Hoogezand voor allen die belangstelling hebben voor In Church Academy. Dit is ook een mooi gelegenheid voor de oudere studenten om elkaar weer te ontmoeten

In Church Academy gestart in Velp

Op zaterdag 12 september is In Church Academy in Velp weer gestart. Dit is een online Bijbelschool voor drukke mensen, we komen eenmaal per maand samen en de rest van de studie gebeurd online.

Derdejaars Cursus Rotterdam

In Groningen hebben de eerste groep derdejaars studenten hun cursus afgerond, en zij zijn nog steeds enthousiast over In Church Academy. We gaan ook in Rotterdam op 8 september verder met de derdejaars cursus. Verder komen er twee open onderwijsdagen aan in Velp en Groningen. Dit is zeer interessant voor mensen die graag het eerste jaar zou willen volgen, ook voor degenen uit jouw gemeente/netwerk voor wie In Church Academy een waardevolle investering kan zijn Data In Church Academy seizoen 2018 /2019 Aanmelding derdejaar Rotterdam, op zaterdagen De Schutse:       8 september / 13 oktober / 10 november/ 8 december Hoogezand, op zondagen   Hoogezand-Sappemeer, Gemeente Gods Vredekerk , vanaf 17:30 : 30 september / 28 october  / 25 november /  16 december / 27 januari / 24 februari / 24 maart/ 28 april Meer informatie over opendag in Regio Oost via  Bert Niehof .

Data ICA seizoen 2018/19

De regio's Oost en Zuid willen gezamenlijk ICA faciliteren voor de gemeentewerkers, kaderleden en gemeenteleiding van gemeenten in de betreffende regio's. Op zaterdag 29 september zal er een open lesdag georganiseerd worden waarbij inzicht wordt geven in de inhoud en opzet van de ICA-training. De open dag zal worden geleid door Steve van Deventer (directeur) en ook zullen er een aantal docenten aanwezig zijn. Het programma bevat een introductie met een voorbeeld lesdag. Nadere info kan opgevraagd worden via info@vpeopleidingen.nl. Open dagen Wil je een cursus volgen? We starten met een nieuwe cursus voor eerstejaars : + Zaterdag 29 september VEG DE Hoeksteen, Nordlaan 29,a Velp vanaf 10.00 uur . + Zondag september vanaf 17.30 uur in Hoogezand (Groningen)

Bekijk het archief

  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2015 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact