Menu

Kosten

  • Laatste artikelen

    De regio's Oost en Zuid willen gezamenlijk ICA faciliteren voor de gemeentewerkers, kaderleden en gemeenteleiding van gemeenten in de betreffende regio's. Op zaterdag 29 september zal er een open lesdag georganiseerd worden waarbij inzicht wordt geven in de inhoud en opzet van de ICA-training. De open dag zal worden geleid door Steve van Deventer (directeur) en ook zullen er een aantal docenten aanwezig zijn. Het programma bevat een introductie met een voorbeeld lesdag. Nadere info kan opgevraagd worden via info@vpeopleidingen.nl. Open dagen Wil je een cursus volgen? We starten met een nieuwe cursus voor eerstejaars : + Zaterdag 29 september VEG DE Hoeksteen, Nordlaan 29,a Velp vanaf 10.00 uur . + Zondag september vanaf 17.30 uur in Hoogezand (Groningen)

De In Church Academy is all-in. Binnen het pakket vallen alle online en offline cursussen, het benodigde lesmateriaal, persoonlijke begeleiding en natuurlijk het examen en certificaat.

De investering voor cursisten bedraagt:

Bij betaling ineens: € 550, + inschrijfkosten: € 40,-
Bij automatische incasso (bankmachtiging): 10 maanden à € 60,- + inschrijfkosten: € 40,-
Per cursus: € 110,- + inschrijfkosten: € 40, voor eerste inschrijving

Inschrijfkosten zijn eenmalig. Betaling ineens en automatische incasso geldt per cursusjaar.

Studeer met meerderen uit dezelfde gemeente en ontvangt korting. Bij vijf studenten uit één gemeente krijgt iedereen 10% korting.

Over te maken op IBAN

NL 55 INGB 0002 461375  VPE Opleidingen.

 

 

  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2015 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact