Menu

Locaties

  • Laatste artikelen

    De regio's Oost en Zuid willen gezamenlijk ICA faciliteren voor de gemeentewerkers, kaderleden en gemeenteleiding van gemeenten in de betreffende regio's. Op zaterdag 29 september zal er een open lesdag georganiseerd worden waarbij inzicht wordt geven in de inhoud en opzet van de ICA-training. De open dag zal worden geleid door Steve van Deventer (directeur) en ook zullen er een aantal docenten aanwezig zijn. Het programma bevat een introductie met een voorbeeld lesdag. Nadere info kan opgevraagd worden via info@vpeopleidingen.nl. Open dagen Wil je een cursus volgen? We starten met een nieuwe cursus voor eerstejaars : + Zaterdag 29 september VEG DE Hoeksteen, Nordlaan 29,a Velp vanaf 10.00 uur . + Zondag september vanaf 17.30 uur in Hoogezand (Groningen)

De In Church Academy is te volgen op drie locaties in Nederland: in Rotterdam, Amsterdam (Engelstalig) en in Hoogezand (provincie Groningen).

In Rotterdam wordt het eerste en tweede jaar gedoceerd, op de overige locaties volgen studenten het eerste jaar bij genoeg aanmeldingen voor het eerste jaar.

De lessen vinden zaterdag overdag plaats of op zondagavond. Elk blok bestaat uit twee lesdagen en een examendag, waarop ook het volgende blok wordt geïntroduceerd.

De eerstvolgende lesdagen in Rotterdam is op 10 februari een nieuwe blok start op 10 maart

Rotterdam:

Lesdag:   eerste zaterdag van de maand

Tijd:       10:00-15:30 uur

Locatie:   VEG De Schutse

              Jacob Loisstraat 37

              3033 RC  Rotterdam

Groningen

Eerstvolgende bijeenkomst in Hoogezand is op 25 februari en begin  cursus voor  eerste -, tweede jaars en derde jaars studenten.

Hoogezand:

Lesdag:    laatste zondag van de maand

Tijd:        17:30-21:30 uur

Locatie:    Gemeente Gods

               Andromeda 42

               9602 MS  Hoogezand    

 

  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2015 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact