Menu

Locaties

  • Laatste artikelen

    In Groningen zijn de eerste groep derdejaars studenten gestart met een pilot en zij zijn nog steeds enthousiast over In Church Academy. We starten ook in Rotterdam op 13 januari met een derdejaarscursus. Verder komen er twee open onderwijsdagen aan in Rotterdam en Groningen. Dit is zeer interessant voor mensen die graag het eerste jaar zou willen volgen, ook voor degenen uit jouw gemeente/netwerk voor wie In Church Academy een waardevolle investering kan zijn. Open dagen Wil je een cursus volgen? We starten met een nieuwe cursus voor eerstejaars : + Zaterdag 13 januari vanaf 10.00 uur in Rotterdam + Zondag 21 januari vanaf 17.30 uur in Hoogezand (Groningen)

De In Church Academy is te volgen op drie locaties in Nederland: in Rotterdam, Amsterdam (Engelstalig) en in Hoogezand (provincie Groningen).

In Rotterdam wordt het eerste en tweede jaar gedoceerd, op de overige locaties volgen studenten het eerste jaar bij genoeg aanmeldingen voor het eerste jaar.

De lessen vinden zaterdag overdag plaats of op zondagavond. Elk blok bestaat uit twee lesdagen en een examendag, waarop ook het volgende blok wordt geïntroduceerd.

De eerstvolgende lesdagen in Rotterdam is op 10 februari een nieuwe blok start op 10 maart

Rotterdam:

Lesdag:   eerste zaterdag van de maand

Tijd:       10:00-15:30 uur

Locatie:   VEG De Schutse

              Jacob Loisstraat 37

              3033 RC  Rotterdam

Groningen

Eerstvolgende bijeenkomst in Hoogezand is op 25 februari en begin  cursus voor  eerste -, tweede jaars en derde jaars studenten.

Hoogezand:

Lesdag:    laatste zondag van de maand

Tijd:        17:30-21:30 uur

Locatie:    Gemeente Gods

               Andromeda 42

               9602 MS  Hoogezand    

 

  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2015 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact