Menu

Aanmelden

  • Laatste artikelen

    In Groningen zijn de eerste groep derdejaars studenten gestart met een pilot en zij zijn nog steeds enthousiast over In Church Academy. We starten ook in Rotterdam op 13 januari met een derdejaarscursus. Verder komen er twee open onderwijsdagen aan in Rotterdam en Groningen. Dit is zeer interessant voor mensen die graag het eerste jaar zou willen volgen, ook voor degenen uit jouw gemeente/netwerk voor wie In Church Academy een waardevolle investering kan zijn. Open dagen Wil je een cursus volgen? We starten met een nieuwe cursus voor eerstejaars : + Zaterdag 13 januari vanaf 10.00 uur in Rotterdam + Zondag 21 januari vanaf 17.30 uur in Hoogezand (Groningen)

Door de In Church Academy succesvol te doorlopen behaal je het VPE Certificaat (1e jaar) en de VPE Licentie (2e jaar). Met het tweede jaar kan alleen worden gestart, na afronding van het eerste jaar.

Studie informatie

Ik schrijf me in voor:

Ik kwam in contact met de In Church Academy door:

Mijn motivatie om deel te nemen aan de In Church Academy:

Ik wil de opleiding volgen in:

Persoonlijke informatie

 

Gegevens referent

Financiele informatie

Hoe wil je betalen?

In tien maandelijkse termijnen (€ 60,- per termijn) + eenmalig inschrijfgeld (€ 40,-).
Ik geef toestemming aan VPE Opleidingen om een doorlopende incasso-opdracht te sturen naar mijn bank en ik geef mijn bank toestemming om de termijnbedragen en het inschrijfgeld ten behoeve van deelname aan de In Church Academy van mijn rekening af te schrijven.

Ondertekening
Digitale ondertekening heeft de status van een wettelijk contract. Hierbij verklaar ik dat ik deze aanmelding naar waarheid heb ingevuld.

20-07-2018

  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2015 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact