Menu

Aanmelden

  • Laatste artikelen

    De regio's Oost en Zuid willen gezamenlijk ICA faciliteren voor de gemeentewerkers, kaderleden en gemeenteleiding van gemeenten in de betreffende regio's. Op zaterdag 29 september zal er een open lesdag georganiseerd worden waarbij inzicht wordt geven in de inhoud en opzet van de ICA-training. De open dag zal worden geleid door Steve van Deventer (directeur) en ook zullen er een aantal docenten aanwezig zijn. Het programma bevat een introductie met een voorbeeld lesdag. Nadere info kan opgevraagd worden via info@vpeopleidingen.nl. Open dagen Wil je een cursus volgen? We starten met een nieuwe cursus voor eerstejaars : + Zaterdag 29 september VEG DE Hoeksteen, Nordlaan 29,a Velp vanaf 10.00 uur . + Zondag september vanaf 17.30 uur in Hoogezand (Groningen)

Door de In Church Academy succesvol te doorlopen behaal je het VPE Certificaat (1e jaar) en de VPE Licentie (2e jaar). Met het tweede jaar kan alleen worden gestart, na afronding van het eerste jaar.

Studie informatie

Ik schrijf me in voor:

Ik kwam in contact met de In Church Academy door:

Mijn motivatie om deel te nemen aan de In Church Academy:

Ik wil de opleiding volgen in:


Persoonlijke informatie

 

Gegevens referent

Financiele informatie

Hoe wil je betalen?

In tien maandelijkse termijnen (€ 60,- per termijn) + eenmalig inschrijfgeld (€ 40,-).
Ik geef toestemming aan VPE Opleidingen om een doorlopende incasso-opdracht te sturen naar mijn bank en ik geef mijn bank toestemming om de termijnbedragen en het inschrijfgeld ten behoeve van deelname aan de In Church Academy van mijn rekening af te schrijven.

Ondertekening
Digitale ondertekening heeft de status van een wettelijk contract. Hierbij verklaar ik dat ik deze aanmelding naar waarheid heb ingevuld.

16-07-2020

  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2015 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact