Menu

Aanmelden

  • Laatste artikelen

    Hoogezand, tweedejaars studenten in Groningen willen graag doorgaan na tweede studiejaar. Er is met grote teleurstelling gereageerd door de tweedejaars studenten in Hoogezand Sappemeer aangezien ze hun cursus bijna voltooid hebben. "Ik leer zo veel ik wil niet stoppen," "Ik gebruik het allemaal ook op mijn werk" waren de reacties e daarom hebben we een voorstel om de volgende cursussen als derdejaars cursus voor te dragen.

Door de In Church Academy succesvol te doorlopen behaal je het VPE Certificaat (1e jaar) en de VPE Licentie (2e jaar). Met het tweede jaar kan alleen worden gestart, na afronding van het eerste jaar.

Studie informatie

Ik schrijf me in voor:

Ik kwam in contact met de In Church Academy door:

Mijn motivatie om deel te nemen aan de In Church Academy:

Ik wil de opleiding volgen in:

Persoonlijke informatie

 

Gegevens referent

Financiele informatie

Hoe wil je betalen?

In tien maandelijkse termijnen (€ 60,- per termijn) + eenmalig inschrijfgeld (€ 40,-).
Ik geef toestemming aan VPE Opleidingen om een doorlopende incasso-opdracht te sturen naar mijn bank en ik geef mijn bank toestemming om de termijnbedragen en het inschrijfgeld ten behoeve van deelname aan de In Church Academy van mijn rekening af te schrijven.

Ondertekening
Digitale ondertekening heeft de status van een wettelijk contract. Hierbij verklaar ik dat ik deze aanmelding naar waarheid heb ingevuld.

18-12-2017

  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2015 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact